Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

SAGA Siedlungs-Aktiengesellschaft Hamburg

Als gemeentelijke woningbouwgroep zet de SAGA-groep zich met overtuiging en traditie in voor het sociale evenwicht in woonwijken, voor de versterking van de economische prestaties en voor de klimaatbescherming in Hamburg. Het bedrijf legt een bijzondere nadruk op sociaal aanvaardbare huisvesting voor mensen met kleine en middelgrote inkomens.

In Hamburg verhuurt SAGA meer dan 132.000 appartementen en 1.500 bedrijfsgebouwen. Een gedecentraliseerd netwerk van kantoren en ongeveer 300 bewoners-verzorgers vormen de basis voor succesvol buurtwerk.

Daarnaast ondersteunen de grote verhuurder van Hamburg en de SAGA GWG Buurtstichting diverse kunst- en cultuurprojecten voor duurzame wijkontwikkeling.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Services

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.