Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

MULTIVAC Sepp Haggenmüller SE & Co. KG

De moderne verpakking is multifunctioneel. En ze zijn onmisbaar. Hun primaire taak is het beschermen van de verpakte goederen tegen invloeden van buitenaf. In het geval van levensmiddelen levert de verpakking een belangrijke bijdrage aan het verlengen van de houdbaarheid en het verminderen van het verlies aan smaak en voedingsstoffen.

MULTIVAC biedt het breedste scala aan verpakkingsoplossingen voor levensmiddelen op de markt. We dekken alle prestatie-eisen af met een breed scala aan technologieën.

We hebben dit portfolio aangevuld met expertise in het slicen, portioneren en verwerken en in het efficiënt aansluiten van upstream- en downstream-functionaliteiten op het verpakkingsproces.

Als het gaat om hygiëne stelt MULTIVAC Hygienic Design™ normen en stelt het onze klanten in staat om te voldoen aan de meest veeleisende hygiënestandaarden in de voedselproductie.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Werktuigbouwkunde & Installatietechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.