Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

LogCoop

Met Onventis verbindt LogCoop de aangesloten logistieke bedrijven met de belangrijkste toeleveranciers in de branche.

Door gebruik te maken van de Onventis e-procurement oplossing ondersteunt LogCoop haar leden bij het vergroten van het succes van hun bedrijf door middel van materiële kostenbesparingen en procesoptimalisatie.

LogCoop GmbH is een logistieke samenwerking voor middelgrote bedrijven in de transport- en logistieke sector. LogCoop is opgericht in mei 2013 en biedt meer dan 142 leden expertise en branchespecifieke oplossingen in alle aspecten van de logistiek, naast inkoopvoordelen. Binnen verschillende netwerken maakt samenwerking de bundeling van individuele middelen en het gebruik van synergieën mogelijk. LogCoop bevordert actief de brancheoverkoepelende uitwisseling van kennis en informatie over toekomstgerichte innovaties en draagt zo bij aan een nauwe verwevenheid van haar leden. In 2016 werd het LogCoop magazijnnetwerk opgericht als eerste netwerk in zijn soort, waarin meer dan 80 leden uit Duitsland en nog eens 13 landen samenwerken en hun magazijncapaciteiten bundelen tot een totaal van 3,2 miljoen vierkante meter opslagruimte.
Als multiplicator en stakeholder werkt LogCoop samen met een aantal partners en initiatieven die de logistieke sector dienen.

www.logcoop.de
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Verkeer & Logistiek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.