Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Hübner

Hübner vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

HÜBNER GmbH & Co. KG uit Kassel introduceert de cloudinkoopoplossing Onventis ter versterking van haar strategische inkoop.

Met Onventis breidt het bedrijf de digitalisering van haar inkoopprocessen uit. Het doel van Inkoop is een duurzame bijdrage te leveren aan het bedrijfssucces van de HÜBNER Groep met geoptimaliseerde, digitale processen en materiële kostenbesparingen.

De HÜBNER-groep is een wereldleider op het gebied van overgangssystemen voor bussen en spoorvoertuigen. Daarnaast is het familiebedrijf een leverancier van oplossingen voor rubberproducten, kunststoftechnologieën en met elastomeer gecoat industrieel textiel en is het met zijn afdeling Fotonica een leverancier voor toepassingen in laser-, terahertz- en hoogfrequente technologie.

In totaal heeft het bedrijf wereldwijd meer dan 2.800 mensen in dienst. Naast het hoofdkantoor in Kassel heeft HÜBNER in de afgelopen jaren en decennia meer dan 20 locaties over de hele wereld gevestigd.

 

www.hübner.de
www.onventis.de

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Werktuigbouwkunde & Installatietechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.