Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

GEMÜ

GEMÜ Group vertrouwt op Onventis Open Procurement

GEMÜ GmbH & Co KG uit Ingelfingen introduceert de Open Procurement oplossing Onventis in haar inkoopafdeling.
Onventis digitaliseert de strategische en operationele inkoopprocessen van GEMÜ GmbH & Co. KG en ondersteunt de inkoopafdeling bij het vergroten van het succes van het bedrijf door middel van materiaalkostenbesparing en procesoptimalisatie.

Het familiebedrijf werd opgericht in 1964 en is vandaag de dag een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van afsluiters, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, dampen en gassen.

Met meer dan 1.900 medewerkers in 6 productievestigingen en 27 dochterondernemingen en een dicht netwerk van handelspartners is de GEMÜ-groep wereldwijd aanwezig in meer dan 50 landen en op alle continenten.

www.gemu-group.com
www.onventis.de

© GEMÜ Gebr. Müller Apparatebau GmbH & Co. KG

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Werktuigbouwkunde & Installatietechniek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.