Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

APCOA PARKING Duitsland GmbH

De APCOA Groep staat voor het parkeren in stadscentra, op luchthavens, beurzen, hotels en ziekenhuizen in heel Duitsland.

Wij stellen eigenaren en klanten tevreden omdat het bedrijf meer biedt dan alleen technische verwerking: APCOA PARKING beheert de parkeerplaatsen. De basis van deze competentie zijn de medewerkers, die altijd handelen volgens de waarden van het bedrijf. De eerste prioriteit is om eerlijk en respectvol met elkaar om te gaan. Hierdoor biedt APCOA PARKING transparantie en is het zich altijd bewust van zijn verantwoordelijkheid ten opzichte van de contractuele partners, maar ook ten opzichte van de maatschappij en het milieu.

APCOA PARKING leeft van internationale competentie met experts uit 12 Europese landen die hun wereldwijde ervaring en kennis overdragen op de lokale markten.

De APCOA Groep is actief in 12 Europese landen. Het Duitse APCOA PARKING Deutschland GmbH is gevestigd op de luchthaven van Stuttgart en biedt zijn klanten meer dan 200.000 parkeerplaatsen in meer dan 80 steden.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Services

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.