Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

ESG BEOORDELINGEN IN INKOOP: ONVENTIS LANCEERT DE ECOVADIS CONNECTOR

Onventis, de Europese Source-to-Pay procurement suite provider en EcoVadis, de toonaangevende leverancier van duurzaamheidsratings voor bedrijven en wereldwijde toeleveringsketens, kondigen hun samenwerking op het gebied van duurzame inkoop aan. Met onmiddellijke ingang zal Onventis duurzaamheidsmonitoring ondersteunen via een directe verbinding met het EcoVadis-platform. Inkoopteams krijgen via geïntegreerde duurzaamheidsscorekaarten gedetailleerde inzichten in potentiële milieu-, sociale en ethische risico’s binnen de toeleveringsketen.

Inzicht in de duurzaamheid van leveranciers kan worden verkregen door verbinding met de “EcoVadis API Connector”. Via de interface hebben gezamenlijke klanten toegang tot duurzaamheidsbeoordelingen van hun handelspartners in het wereldwijde EcoVadis-netwerk. Op deze manier monitoren Onventis-klanten alle milieu-, sociale en bedrijfsvereisten binnen hun leveranciersbestand. Vanuit de geïntegreerde oplossing kunnen klanten ratings en scorecards bekijken vanuit Onventis.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.