Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

SAP ERP

Solution Partner

0
Samenwerking sinds

SAP SE, gevestigd in Walldorf (Baden-Württemberg), is qua verkoop het grootste Europese en op twee na grootste beursgenoteerde softwarebedrijf ter wereld. SAP is ‘s werelds toonaangevende leverancier van Enterprise Resource Planning (ERP) -systemen.

Onventis biedt jarenlange expertise in de ontwikkeling en implementatie van SAP-interfaces voor de uitwisseling van master- en transactiedata tussen SAP ERP-systemen en Onventis e-procurementoplossingen, gebaseerd op onder meer iDoc, SAP BC, SAP PI en SAP S / 4HANA. Meer dan 100 Onventis-klanten gebruiken onze synchrone en asynchrone SAP-interfaces om Onventis-inkoopprocessen te verbinden met hun respectievelijke SAP ERP-systemen. De interfaces op basis van SAP S / 4HANA bevinden zich in het certificeringsproces.

www.sap.com

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.