Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.

Cooperation Partner

0
Samenwerking sinds

De Federale Vereniging voor Materiaalbeheer, Inkoop en Logistiek (BME) is de branchevereniging voor inkopers, supply chain managers en logistiek medewerkers in Duitsland en continentaal Europa. Het volume aan goederen en diensten dat door de huidige 9.750 leden wordt gekocht, bedraagt jaarlijks ongeveer 1,25 biljoen euro. Jaarlijks worden door de vereniging en haar dochterondernemingen zo’n 1.000 evenementen in binnen- en buitenland georganiseerd. Het spectrum reikt van gecertificeerde cursussen, seminars en managementforums tot grote congressen. De BME helpt ook om nieuwe markten te ontwikkelen en helpt economische processen en mondiale ontwikkelingen vorm te geven.

Onventis werkt al jaren nauw samen met de BME. Onventis neemt regelmatig deel aan de belangrijkste BME-evenementen, zoals het BME-symposium en de BME e-oplossingsdagen. De samenwerking omvat ook de oprichting en publicatie van de jaarlijkse studie “Mittelstand Shopping Barometer”.

www.bme.de

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.