Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

05. maart 2024 | News

Onventis Schittert als Klantfavoriet in Spend Matters Spring ’24 SolutionMap

Onventis, een toonaangevende aanbieder van inkoop- en financiële oplossingen, is trots om haar erkenning aan te kondigen in de Spend Matters Spring 2024 SolutionMap, waarbij zij werd uitgeroepen tot Klantfavoriet in de categorieën Accounts Payable / Invoice-to-Pay (AP/I2P) en Procure-to-Pay (P2P).

“Spend Matters SolutionMap staat bekend om zijn strenge evaluatie van inkoop- en financiële oplossingen, en benoemd worden tot Klantfavoriet is een bewijs van het vertrouwen en de waarde die onze klanten hechten aan ons platform. We weten dat onze klanten onze snelle implementatieprocessen waarderen, die volledig in-house worden afgehandeld met fulltime medewerkers op het gebied van verkoop, advies en klanttevredenheid in Europa,” aldus Zoran Steko, Chief Operations Officer bij Onventis. “Onze toewijding aan klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen.”

De SolutionMap, die leveranciers beoordeelt op zowel oplossingsmogelijkheden als echte klantervaringen, biedt een uniek dubbel perspectief op het landschap van inkooptechnologie. Pierre Mitchell, Chief Research Officer bij Spend Matters, benadrukte het belang van dergelijke evaluaties: “Naast functie/functionaliteit kijken we naar de platformelementen om te zien wat echt is en wat niet. Sommige gebruikers zoeken naar configureerbaarheid, anderen niet. We reflecteren de behoeften van de koper tegen bijvoorbeeld de toepassing van AI, gebruikerservaring, low-code platforms. Met SolutionMap heeft inkoop deze informatie binnen handbereik.”

Voor Onventis is deze erkenning niet alleen een mijlpaal, maar ook een duidelijke indicator van de weg vooruit. Het bedrijf blijft toegewijd aan het innoveren en aanpassen van haar oplossingen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van haar klanten, met als doel dat klanttevredenheid de hoeksteen blijft van haar succes.

Ervaar zelf waarom Onventis zich onderscheidt als favoriet bij klanten in de inkoop- en financiële technologie-sector. Neem vandaag nog contact op met Onventis om te ontdekken hoe onze oplossingen uw inkoop- en financiële operaties kunnen versterken met efficiëntie, innovatie en ongeëvenaarde gebruikerstevredenheid.

Over Onventis:

Onventis is sinds 2000 een pionier in de cloud voor digitale transformatie van inkoop- en financiële processen. De cloudgebaseerde software Onventis Buyer is een alles-in-één inkoopsysteem dat bedrijven helpt hun zakelijke uitgaven te beheren om financiële controle, efficiëntie, compliance en kostenbesparingen te bereiken. Het stroomlijnt en automatiseert alle processen van bron tot betaling, inclusief netwerksamenwerking met leveranciers. Het Onventis-netwerk verbindt bedrijfsprocessen voor kopers en leveranciers, eenvoudig en veilig. Wereldwijd behandelen meer dan 1.000 bedrijven met ongeveer 800.000 gebruikers in het Onventis-netwerk een jaarlijks inkoopvolume van meer dan 15 miljard euro met 280.000 leveranciers.

Over Spend Matters:

Spend Matters begon als de eerste blog en sociale mediasite in de inkoop- en supply chain sector en is sindsdien uitgegroeid tot de toonaangevende bron voor data-gestuurde technologie- en oplossingsintelligentie. Met diensten voor organisaties in de private en publieke sector, consultants, private equity en diensten- en oplossingsaanbieders, stelt Spend Matters strategische technologieaankoopbeslissingen en superieure marketing- en verkoop-, product- en investeringsresultaten voor haar klanten veilig. Spend Matters is het enige tech-enabled, eigen data-platform met exclusieve IP dat het wereldwijde ecosysteem van inkoop, financiën en supply chain technologie bedient.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.