Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

ALBA

De ALBA Group is een van de toonaangevende recycling- en milieudienstverleners en grondstoffenleveranciers wereldwijd.

De ALBA-groep is met zijn twee merken ALBA en Interseroh zowel in Duitsland en Europa als in Azië actief. In 2018 genereerden haar business units een omzet van €2,1 miljard en stelden ze in totaal meer dan 8.000 mensen te werk. Dit maakt de ALBA Groep tot een van de toonaangevende recycling- en milieudienstverleners en grondstoffenleveranciers wereldwijd. De recyclingactiviteiten van de ALBA Groep hebben alleen al in 2017 ongeveer 4,1 miljoen ton aan broeikasgassen bespaard ten opzichte van de primaire productie en ongeveer 30,2 miljoen ton aan primaire grondstoffen.

Als totaalleverancier bestrijken wij het hele spectrum van milieudiensten: te beginnen met advies over verwijderingskwesties en het verlenen van vergunningen voor verpakkingen op de markt van de zogenaamde dubbele systemen, door het leveren van facilitaire diensten, betrouwbare recyclingoplossingen en de modernste sorteertechnologie, evenals logistiek, afvalverwijdering en innovatieve productontwikkeling, tot aan de levering van grondstoffen over de hele wereld.

Als traditioneel familiebedrijf zijn we niet afhankelijk van kortetermijnbelangen op de kapitaalmarkt en kunnen we dus plannen maken voor de lange termijn. Wij denken in termen van de markteconomie en richten ons op de behoeften van onze klanten – zonder de ecologie of de zorgen van toekomstige generaties uit het oog te verliezen.

Customer Case ALBA

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Services

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.