Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Scalue

Solution Partner

0
Samenwerking sinds

SCALUE GmbH is de nieuwe solution partner van Onventis op het gebied van spend analytics. Onventis Solution Partners biedt speciale applicaties die de productportfolio van Onventis uitbreiden met aanvullende waarde-toevoegende use cases voor de inkoop en die ook naadloos geïntegreerd zijn in de Onventis e-procurement oplossingen. SCALUE® Spend Analytics  breidt de bestaande Onventis Spend Reports uit met omvangrijke analytische functionaliteiten.

SCALUE GmbH is een Analytics-as-a-Service provider voor de inkoop. SCALUE® Spend Analytics biedt een totaaloplossing voor inkoopbeheer waarmee inkoopkerncijfers eenvoudig geëvalueerd kunnen worden. Directe en indirecte kosten worden snel geanalyseerd om weloverwogen inkoopbeslissingen mogelijk te maken. Complexe strategische onderlinge relaties worden uitgesplitst en met een druk op de knop zie je zowel financiële als procesmatige verbeteringsmogelijkheden. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor de inkoop. Mogelijke kostenbesparingen kunnen snel en eenvoudig vastgesteld worden. Prestatie en transparantie bij inkopen worden verhoogd.

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.