Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Nevi en Onventis Benelux werken samen tijdens Briljante Lustrumjaar van Nevi

Begin april hebben Nevi en Onventis Benelux de spreekwoordelijke handen geschud op een samenwerking gedurende het Briljante Lustrumjaar van Nevi.

Onventis zal Nevi als partner ondersteunen in haar 65-jarige jubileum jaar in de rol van partner in een serie van 7 evenementen. Nevi is een gevestigde naam in de wereld van inkoop, contract- en supply chain management. Zij hebben een schat aan kennis van professionals die zij delen met haar leden door opleidingen, trainingen, tools en evenementen.

Wat ons in het bijzonder aantrekt in deze samenwerking is het inhoudelijke karakter. Enerzijds kunnen wij ons oor te luisteren leggen bij het Nevi netwerk over wat er speelt in de markt aan trends, uitdagingen en vragen. Anderzijds kunnen onze professionals hun specialistische kennis delen over de rol die software kan spelen in de verandering van de inkoop functie.

Jerker Vulperhorst – Managing Director bij Onventis Benelux

Voor Onventis Benelux is het dan ook een logische stap om het partnerschap aan te gaan. “De wereld van inkoop verandert met de dag en de kennis en het netwerk van Nevi zal voor Onventis van onschatbare waarde zijn om mee te kunnen bewegen in die veranderingen” aldus Jerker Vulperhorst, Managing Director bij Onventis Benelux. “Daarnaast is het voor ons ook erg interessant om kennis te maken met de doelgroep  van Nevi, om te leren van hun deskundigheid enerzijds, maar ook onze kennis over bijvoorbeeld de digitale transformatie van inkoop en de crediteurenadministratie te delen”.

Dit zal onder andere gebeuren in een gezamenlijk webinar welke Nevi en Onventis zullen organiseren. Daarnaast levert Onventis een bijdrage aan het programma van het Lustrum event op 11 november.

Ook Nevi is erg blij met de samenwerking. Ed de Rochemont, manager Netwerk bij Nevi, vertelt: “Vanuit netwerk perspectief kan Nevi niet zonder kwalitatieve en financiële bijdragen van organisaties als Onventis om onze evenementen mogelijk te maken. Een organisatie met een waardevolle propositie voor onze doelgroep, waarvoor wij als tegenprestatie graag het podium beschikbaar stellen om op basis van praktijkgerichte voorbeelden kennis en ervaringen, fysiek en online, te delen.” 

Dit jaar is in het bijzonder een mooi jaar om de samenwerking te lanceren met Nevi vanwege haar 65-jarige bestaan. Ontzettend gaaf om hier aan mee te kunnen doen, zowel van de lid-zijde als van de partner-zijde. Als partner kunnen we alvast verklappen dat we een webinar zullen verzorgen waarbij een klant van ons zal vertellen hoe zij maatschappelijk verantwoord inkopen aanvliegen. Echt iets om naar uit te kijken dus!

Nick Steunenberg – Marketing Manager Benelux bij Onventis Benelux

Gedurende heel 2021 zullen er diverse on- en offline events plaatsvinden welke door Nevi georganiseerd worden voor haar doelgroep (48.000 procurement professionals in Nederland, zowel leden als niet leden van Nevi).

De online Kick-Off op 19 april, met een interessante Keynote van voormalig topman DSM, Feike Sijbesma, is gratis toegankelijk en via een livestream vanuit het Nevi House of Procurement in Zeist te volgen voor leden en niet-leden van Nevi.

Schrijf je hier in

Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.