Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

UTA

Wolff & Müller Einkaufspartner digitaliseert de inkoopafdeling van UTA met de inkoopoplossing van de e-procurementspecialist Onventis.

De onafhankelijk opererende inkoopdienstverlener en Onventis verkooppartner W&M EINKAUFSPARTNER GmbH heeft UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG) als nieuwe klant gewonnen met de webbased inkoopoplossing van de cloudpionier Onventis.

W&M EINKAUFSPARTNER GmbH is gespecialiseerd in de inkoop van indirecte goederen en diensten. Door de bundeling van het inkoopvolume van momenteel meer dan 80 miljoen euro worden de inkoopkosten van meer dan 500 klanten duurzaam verlaagd. Onder het merk “SYNOSA” biedt W&M EINKAUFSPARTNER GmbH al sinds 2017 strategische en operationele inkoopoplossingen aan met de inkoopoplossing van de e-procurement specialist Onventis.

UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG) is een Europawijde service- en brandstofkaartspecialist voor het commercieel vervoer van goederen en passagiers. Met meer dan 62.000 acceptatiepunten in 40 landen en verschillende lokale vertegenwoordigers is UTA een toonaangevend bedrijf in de industrie.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Verkeer & Logistiek

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.