Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

SPIE Duitsland & Centraal-Europa GmbH

SPIE Duitsland & Centraal-Europa is een sterk onderdeel van de SPIE Groep – de onafhankelijke Europese marktleider in multitechnische diensten voor gebouwen, installaties en infrastructuur.

Wij – dat zijn meer dan 46.000 technologieliefhebbers in de hele SPIE-groep die samen met onze klanten hard werken aan een succesvolle energietransitie en digitalisering.

Onze focus op de toekomst is gebaseerd op een lange succesgeschiedenis die teruggaat tot 1900: SPIE werd opgericht om de elektrificatie van de Parijse Métro te verzekeren. Deze trotse geschiedenis dragen we ook vandaag nog in onze naam, want SPIE staat voor Société Parisienne pour l’Industrie Electrique. SPIE heeft zich de afgelopen jaren voortdurend ontwikkeld en is nu de onafhankelijke Europese marktleider voor multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie. Wij ondersteunen onze klanten bij de planning, de bouw, de exploitatie en het onderhoud van energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Services

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.