Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

Schneider Electric

Schneider Electric GmbH combineert wereldwijd toonaangevende energietechnologieën, real-time automatisering, software en diensten in geïntegreerde oplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

Bij Schneider geloven we dat toegang tot energie en digitale technologie een fundamenteel mensenrecht is. Wij stellen iedereen in staat om optimaal gebruik te maken van zijn of haar energie en middelen en zorgen ervoor dat het motto Life is On van toepassing is – overal, voor iedereen, op elk moment.

Wij bieden digitale energie- en automatiseringsoplossingen voor efficiëntie en duurzaamheid. Wij combineren wereldwijd toonaangevende energietechnologieën, real-time automatisering, software en diensten tot geïntegreerde oplossingen voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

Ons doel is om de eindeloze mogelijkheden van een open, wereldwijde en innovatieve gemeenschap te benutten die zich identificeert met onze belangrijke missie en waarden van inclusie en vooruitgang.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.