Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

MairDumont

MAIRDUMONT vertrouwt op Onventis Cloud Procurement

De mediagroep MAIRDUMONT zal de e-procurement oplossing Onventis Buyer gebruiken om zijn leveranciersmanagement en sourcing in de toekomst te verzorgen. Het gehele aanbestedingsproces voor de drukproductie van MAIRDUMONT is in Onventis in kaart gebracht, waardoor het zo efficiënt en transparant mogelijk is. Verdere voordelen zijn de kwaliteitsbewaking en de daarmee gepaard gaande kwaliteitsverhoging van de leveranciers door het gebruik van Onventis. Daarnaast zal de inkoopoplossing van Onventis in de toekomst bedrijfsbreed worden ingezet.

MAIRDUMONT werd in 1948 opgericht en is marktleider op het gebied van toeristische informatie. Het assortiment van het mediahuis bestaat uit 4952 printproducten en digitale media, waaronder ebooks. Het publicatieprogramma omvat de MARCO POLO reisgids, de merken Dumont, Baedeker, Kompass en Falk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Ostfildern bij Stuttgart. Het logistieke centrum is gevestigd in Ulm en er zijn ook dochterondernemingen in Groot-Brittannië, Oostenrijk en Zwitserland. De hele groep genereerde in 2016 ongeveer 100 miljoen euro aan omzet.

www.mairdumont.com

Foto: DuMont fotoarchief/Udo Bernhart

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Media & uitgevers

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.