Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

H.E.A.D GmbH

H.E.A.D. GmbH digitaliseert de inkoopafdeling van Centro Hotel Management GmbH met de inkoopoplossing van de e-procurement specialist Onventis.

Het inkoopbedrijf H.E.A.D. Hotel Equipment and Design GmbH (H.E.A.D.) heeft met de web-based inkoopoplossing van cloudpionier Onventis de Hamburgse Centro Hotel Group gewonnen als andere klant voor zijn diensten.

De hotelgroep heeft besloten haar inkoopprocessen te digitaliseren en introduceert na een uitgebreid marktonderzoek het elektronische inkoopsysteem “H.E.A.D.@web” op basis van de Onventis e-procurement cloud-oplossingen. Na een korte introductiefase van twee tot drie maanden wordt het e-procurement platform geïmplementeerd en worden alle onderdelen van het inkoopproces van sourcing tot factuurverificatie op een holistische, digitale en intuïtieve manier in kaart gebracht. Het vervangt dus alle manuele processen. De door H.E.A.D. gebruikte oplossing “Onventis Buyer” is specifiek ontworpen voor de inkoopprocessen van hotelketens.

Elke gebruiker kan er de producten van de bestaande leveranciers in opnemen en zo autonomie bij de aankoop verkrijgen. Daarnaast biedt het platform ook toegang tot producten en prijzen, die H.E.A.D. centraal beschikbaar stelt voor alle gebruikers van het platform. Zo profiteren alle H.E.A.D.@web-gebruikers van kwantumkortingen en bijzonder gunstige voorwaarden. Een kenmerk dat tot nu toe uniek is op de markt, is de mogelijkheid om gezamenlijke aanbestedingen uit te voeren. Door deze “collaborative sourcing” kunnen gebruikers verdere besparingen realiseren.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Hotel Industry & Gastronomy

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.