Hoi!
Heb je gevonden wat je zocht?
Zo niet, laat je gegevens achter en dan neem ik contact met je op!

BAM Duitsland AG

BAM Deutschland AG maakt sinds 2007 deel uit van de Nederlandse Koninklijke BAM Groep. Samen met de dochterondernemingen BAM Immobilien-Dienstleistungen, BAM Sports en BAM Swiss is BAM Deutschland AG actief op de Duitse en Zwitserse markt en is het een van de toonaangevende bedrijven in de Duitse sleutel-op-de-de-deur-bouw. In samenwerking met zijn zusterbedrijven is BAM Deutschland AG ook betrokken bij internationale projecten.

BAM Deutschland AG heeft zijn hoofdkantoor in Stuttgart en wordt vertegenwoordigd door in totaal zes andere locaties in Duitsland en Zwitserland. Zo’n 900 medewerkers voeren een breed scala aan projecten uit in samenwerking met klanten en werken voortdurend aan innovatieve en efficiënte oplossingen in de bouwsector. De planning, bouw en exploitatie van grote kant-en-klare projecten, zoals klinieken, stadions, hotels, gevangenissen, winkelcentra en administratieve gebouwen, behoren tot de expertise van BAM Deutschland AG. Als lid van de Koninklijke BAM Groep beschikt BAM Deutschland AG over een uitstekend internationaal netwerk en worden de kerncompetenties aangevuld met die van de moeder- en zusterbedrijven.

Vraag nu een demo aan

Onze e-procurement-experts stellen het Onventis All-in-One inkoopnetwerk voor.

Weitere Kunden aus der BrancheOther customers from the industryAndere klanten uit de brancheOther customers from the industry: Construction

© Sämtliche Inhalte, Fotos, Texte und Grafiken sind durch das hier repräsentierte Unternehmen urheberrechtlich geschützt.© All contents, photos, texts and graphics are copyright protected by the company represented here.© Alle inhoud, foto's, teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd door het hier vertegenwoordigde bedrijf.
Diesen Beitrag teilenShare this PostDeel dit bericht:
Privacy
Wanneer u onze website bezoekt, kan informatie van bepaalde diensten via uw browser worden opgeslagen, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy-instellingen wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden kan beïnvloeden.